Avantajele unui fotograf profesionist la nunta ?

Sunt multe motive pentru care va sfatuim sa alegeti un fotograf profesionist la nunta in detrimentul unui prieten cu un aparat si atat.013

Fotograf profesionist  nunta

Vom enumera cateva elemente:

Un fotograf profesionist realizeaza: fotografii din toate perspectivele

Adaptare si creativitate ..in fotografie: 

Profesionistii se adaptateaza  foarte rapid la conditiile fiecarei situatii si folosesc fiecare element in avantajul lor. In acest fel se pot realiza fotografii extraordinare daca exista creativitate din partea fotografului si deschidere si incredere din partea subiectilor.

Mai putin inseamna mai mult

Imaginile finale ale profesionistilor se concentreaza pe un anumit element, in timp ce amatorul a incercat sa fotografieze toate elementele cadrului. Profesionistii au petrecut mai mult timp pentru a identifica cele mai interesante aspecte si pentru a evalua cel mai bun unghi care le-ar putea surprinde.

Un fotograf profesionist analizeaza din toate unghiurile, astfel  descopera un cadru care ofera o perspectiva interesanta elementelor ce urmeaza a fi fotografiate. Acest lucru este cu adevarat important atunci cand incercati sa fotografiati scene din viata de zi cu zi, pentru ca acestea dau originalitate fotografiei.

In timpul sedintei foto, profesionistii au petrecut mai mult timp prin zona, analizand situatia si cautand un cadru potrivit, in timp ce amatorul s-a uitat exclusiv in directia de mers sau catre ce dorea sa fotografieze. Spre exemplu un fotograful de evenimente profesionist se uitaa chiar si la tavanul locului din care a face fotografiile pentru ca avea un arc despre care a considerat ca ar putea sa incadreze bine fotografia.

De asemenea, profesionistii sunt foarte minutiosi, acordand atentia necesara tuturor elementelor cadrului. Inainte de a alege cel mai bun cadru, amatorul a privit doar in jurul sau, fara a lua atent in considerare optiunile diferite sau fara a petrece timp destul pentru a cauta alte unghiuri.

Nu va grabiti: profesionistii isi aloca de trei ori mai mult timp  decat un amator.

Fotografii profesionisti isi aloca mult mai mult timp pentru o fotografie reusita: in cautarea celui mai bun unghi, profesionistii surprind cadrul pe care il considera cel mai potrivit dupa 10 – 10,45 minute.